Mote Vinterhansker

Mote Vinterhansker

NOK199.30

Mote & Tilbehør, Hansker

Vetter Og Fleecehansker Du Kommer Til Å Elske

Vinterhansker Er Et Must-Ha-Element Når Været Blir Kaldt. Derfor Har Vi Nøye Utvalgt Vår Kolleksjon Av Hansker Og Votter For Kvinner Som Er Like Varme Som De Er Slitesterke. I Tillegg Er Mange Av Hanskene Våre Kompatible Med Berøringsskjerm. Gå Aldri Glipp Av En Tekst Med Berøringsskjermhansker Som Er Bygget For Å Vare, Eller Velg Fingerløse Hansker For Enda Større Bevegelsesfrihet. Hvis Tekniske Hansker Ikke Er Noe For Deg, Tilbyr Vi Vannavstøtende Hansker Som Gir Myk, Men Ekstremt Slitesterk Håndflatebeskyttelse.

Selv Om Kabelstrikkede Hansker Absolutt Er Et Solid Alternativ, Bør Du Vurdere Kraftige Skihansker Å Beholde Hendene Varme Mens Du Er I Bakken. Konvertible Votter Er Et Annet Utmerket Alternativ Til Varme Hansker. En Elastisk Mansjett Gir Også Optimal Fingerferdighet.

Hvordan Måle For Damehansker

Er Du Usikker På Hvilken Størrelse Løpehansker Eller Snowboardvotter Du Trenger? Du Kan Finne Hanskestørrelsen Din Hjemme Med Et Målebånd Eller Til Og Med En Linjal. Først Måler Du Hånden Over Håndflaten I Tommer. Husk At Du Bør Bruke Din Dominerende Hånd For Å Garantere Jevne Målinger. Her På HjemmeTilbehor Bruker Alle Hanskene Våre Standardstørrelseskategoriene, Og Du Kan Bruke Størrelsestabellen Vår For Mer