Hjem & Hage

Hjem Og Hage

Gjør Huset Ditt Til Ditt Hjem

Når Det Kommer Til Forbedring Av Hjemmet, Trenger Du Ikke Lete Lenger Enn Til Hjemme- Og Hagesidene Til HjemmeTilbehor. Et Bredt Utvalg Av Husholdningsvarer Fra Generatorer Til Tepper Til Møbler Og Sengetøy Er Bare Et Museklikk Unna. Du Finner Alt Du Trenger I Og Rundt Hjemmet Ditt For Å Gjøre Det Unikt Til Ditt Eget.

Brell Opp Ermene

Å Sette Sammen Disse Hyllene Til Familierommet Er En Vanskelig Jobb Uten Riktige Verktøy. En Makeover I Hjemmet Kan Rett Og Slett Ikke Gjøres Uten Manuell Og Elektroverktøy Som Hjelper Deg Med Å Skape Drømmerommene Dine. Forbered Deg På Ditt Neste Prosjekt – Stort Eller Lite – Med Verktøy Som Spenner Fra Batteridrevne Bor Til Skiftenøkler Til Verktøykassene For Å Lagre Dem.

La Det Være Lys

Halve Moroa Med Hjemmeinnredning Bestemmer Hvordan Du Skal Lyse Opp Boarealet Ditt. Enten Du Trenger En Enkel Led-Pære Eller En Moderne Lysekrone Til En Steam-Punk-Armatur Med Retro Glødepærer, Kan HjemmeTilbehor Kaste Lys Over Søket Ditt. Og Hvis Du Ønsker Å Stenge Solskinnet Ute Fra Tid Til Annen, Har Vi Mange Måter Å Holde Deg I Skyggen Også. Stopp Og Bli En Stund Med Vår Fargerike Samling Av Alt Fra Trepersienner Til Bambusfarger.

Enten Du Forbedrer Hagen Din Med Torv Eller Bermudagress, Planter Fargerike Ettårige Planter Eller Orkideer Til Rommet Ditt, Vil Du Finne Veiledningsstøtte For Utendørsprosjektene Dine På The Home Depot'S Garden Center. Hagebutikken Vår På Nett Har Hageutstyr Av Toppmerker, Pluss Alle Typer Planter – Fra Stueplanter Til Bonsaitrær, Hageinnredning Og Mer.